joi, 14 iulie 2011

TEHNOLOGIA ROTATIEI MAGNETICE BIAXIALE

Cercetatorii de la Nikken  au depasit bariera tehnologiei in momentul in care au regandit legile universului intrebandu-se daca  un magnet poate fi facut sa se manifeste ca si cand ar avea mai multi poli in fiecare directie?
Desi pare incredibil acesta este principiul operational care sta la baza tehnologiei patentate apartinand doar companiei Nikken, denumita Rotatia Magnetica Biaxiala.
 Acest principiu revolutionar lucreaza intr-un mod in care nici un alt produs magnetic nu poate, deoarece produce un camp magnetic dinamic (activ) utilizand magneti statici.
Rotatia magnetica biaxiala utilizeaza un magnet care se roteste pe o axa secundara. Aceasta inseamna ca in mod costant campul magnetic isi modifica unghiul de 23 de ori pe secunda, pentru a crea o miscare tridimensionala a acestuia.
Nici un alt produs magnetic din lume nu poate realiza acest efect.
Principiul biaxial a bulversat lumea stiintifica.
Principiul Rotatiei Magnetice Biaxiale inseamna in fapt ca este o sfera magnetica care se invarte si se roteste in acelasi timp. Reprezinta in mod cert o noua frontiera in domeniul tehnologiei magnetice. Nu a mai existat niciodata o sfera magnetica ce se roteste si se invarte in acelasi timp cu o variabilitate infinita care poate penetra sub orice unghi cu o frecventa de 23 ori pe secunda. Frecventa tehnologiei magnetice biaxiale reproduce vibratia de 7,8 hz a Pamantului, cunoscuta ca rezonanta Schuman.
Avantajele Rotatiei Magnetice Biaxiale:
Miscarea campului magnetic dinamic se realizeaza in plan tridimensional
Campul magnetic dinamic creat  nu produce efecte secundare, asa cum se inampla in cazul utilizarii produselor pe baza de electromagneti.
Produsul Nikken cu tehnologie de rotatie magnetica biaxiala este Biaxial PowerMag

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu