joi, 14 iulie 2011

DESPRE SISTEMUL DE MARKETING

Pentru a deveni consultant Nikken, trebuie ca sponsorul sa-ti intocmeasca Cererea de inscriere si Formularul de comanda al cel putin unui produs pe care trebuie sa-l cumperi. Datele pe care trebuie sa i le dai sunt: numele si prenumele, seria si nr. cartii de identitate, data nasterii, adresa la care se primesc coletele, codul postal, nr. telefon, adresa de e-mail. Banii pe produsele comandate se depun la Banca Reiffaizen, unde trebuie comunicat de catre cel care se inscrie urmatoarele: contul nikken - RO56RZBR0000060007219968, numele si prenumele celui ce se inscrie, seria si nr. C.I., si ID-ul sponsorului - al meu este 30706701.
Sponsorul completeza Cererea de inscriere, Formularul de comanda, le scaneaza, le trimite prin e-mail catre cel ce se inscrie, catre sponsorul celui ce face inscrierea (pentru a verifica documentele), apoi la reprezentanta Romaniei in Anglia. Acesta din urma va inregistreaza ca si consultant in evidentele nikken, va trimite un e-mail in care va comunica ID-ul dvs-tra si parola (cu ajutorul carora puteti intra pe site-urile Nikken traduse in lb. romana) si confirmarea de primire a banilor, apoi va informeaza ca va plecat comanda, care are un numar.
Cei care doresc sa promoveze produsele Nikken, trebuie sa stie ca Planul de marketing faciliteaza obtinerea de castiguri importante.
Pentru a evita plata transportului, este bine sa convingem viitorii perteneri sa cumpere de cca. 300 lei – echivalentul a 100 puncte, spre exemplu: cel mai bine este sa cumpere pentru inceput 2 perechi de branturi, o cutie de magneti powerpatch si un set de reviste – totul 349,72 lei.
- Rangul de Consultant – este primul nivel in care singurele comisione vin doar din revanzarea produselor – pana la limita la care ne permite Nikken, precum si din eventuala terapie in conditiile in care detinem produse pentru aceasta. Pentru a nu fi depasiti de catre cei pe care ii inscriem si a nu putea trece inaintea noastra, este nevoie ca intr-o luna sa realizam 500 de puncte valorice. Putem accede la rangul urmator prin cumpararea de produse, sau pachet de produse personale, in valoare de cca. 3000 lei, dar preocuparea de baza trebuie sa vizeze inscrierea de noi parteneri, impreuna cu care putem atingem mai usor un anumit nivel al cumparaturilor care sa ne permita atingerea rangului urmator. Intrucat in aceasta perioada veniturile sunt reduse, multi au tendinta de a se lasa de promovare. Va recomand in perioada de inceput sa va ganditi la rangul pe care il vom atinge peste cateva luni, un an, doi, cand vom fi rasplatiti si cu alte comisioane, asa cum vedeti, pe scurt, mai jos.
- Rangul de Consultant Senior  - se atinge la cumularea a 1.500 PV / luna, impreuna cu grupul, iar Venitul rezidual este in cuantum de 5% din cumparaturile lunare proprii si ale grupului;
-Rangul de Consultant Executiv - se atinge la cumularea a 5000 PV / luna, impreuna cu grupul, iar Venitul rezidual este in cuantum de 10% din cumparaturile lunare proprii si ale grupului;
-Rangul de Consultant Bronz - se atinge la cumularea a 10.000 PV / luna, impreuna cu grupul, iar Venitul rezidual este in cuantum de 15% din cumparaturile lunare proprii si ale grupului;
-Rangul de Consultant Argint- se atinge la cumularea a 20.000 PV / luna, impreuna cu grupul, in randul carora trebuie sa ai 3 seniori directi, ori sa realizezi 25.000 PV in 2-4 luni impreuna cu grupul, in randul carora sa ai 3 seniori directi si 3 indirecti, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din cumparaturile lunare ale tale si ale grupului, iar la acest rang se acorda in plus si bonusul de conducere, de 6% din VCG a doua nivele de ramuri Argint, ori superioare.
-Rangul de Consultant Aur - se atinge la dezvoltarea personala a 3 Consultanti Argint, mentinerea unui volum de cumparaturi al grupului personal  (PGV) de1500 puncte, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din cumparaturile lunare ale tale si ale grupului, 6% din VCG pana la trei nivele de ramuri Argint si de rang superior calificate. La acest rang se primeste comision o masina in valoare de 20.000$, sau bani, la alegere.
-Rangul de Consultant Platina - se atinge la dezvoltarea / pastrarea a 3 Consultanti Aur, sau 6 Consultanti Aur sau supariori, de primul nivel, ori sa obtineti un volum organizational de minimum 175.000 puncte in cadrul a 6 nivele de conducere...., sa mentineti un volum de cumparaturi al grupului personal  (PGV) de1000 puncte, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din VC personale si ale grupului, 6% din VCG pana la patru nivele de ramuri Argint si de rang superior calificate. La acest rang se primeste comision o casa de 200.000$.
-Rangul de Consultant Diamant - se atinge la dezvoltarea / pastrarea a 3 Consultanti Platina de primul nivel, 6 Consultanti Argint, sau supariori, de primul nivel, ori sa obtineti un volum organizational de minimum 75.000 puncte in cadrul a 6 nivele de conducere...., sa mentineti un volum de cumparaturi al grupului personal  (PGV) de 500 puncte, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din VC personale si ale grupului, 6% din VCG a pana la cinci nivele de ramuri Argint si de rang superior calificate.
-Rangul de Consultant Diamant Regal - se atinge la dezvoltarea a 3 Consultanti Diamant de primul nivel, 6 Consultanti Platina, sau supariori, de primul nivel, ori sa obtineti un volum organizational de minimum 350.000 puncte in cadrul a 6 nivele de conducere...., sa dezvoltati / pastrati 3 ramuri de Diamant sau 6 de platina, calificate, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din VC personale si ale grupului, 6% din VCG a pana la sase nivele de ramuri Argint si de rang superior calificate.
-Rangul de Ambasador Regal - trebuie se aveti 4 ramuri de Diamant calificate, sa acumulati un volum al grupului personal de100.000.000 puncte pe parcursul unei perioada continue de 24 luni, incepand din luna in care se avanseaza la rangul de Diamant Regal, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din VC personale si ale grupului, 6% din VCG a pana la sase nivele de ramuri Argint si de rang superior calificate, precum si de plata unei sume de 1 mil de $, o masina in regim de leasing (24 luni), in valoare de 100.000 $.
-Rangul de Dublu Ambasador Regal - trebuie se aveti 6 ramuri de Diamant calificate, sa acumulati un volum al grupului personal de150.000.000 puncte pe parcursul unei perioada continue de 24 luni, incepand din luna in care se avanseaza la rangul de Ambasador Regal, iar comision rezidual este in cuantum de 20% din VC personale si ale grupului, 6% din VCG a pana la sase nivele de ramuri Argint si de rang superior calificate, precum si de plata unei sume de 1 mil de $, o masina in regim de leasing (24 luni), in valoare de 100.000 $.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu