joi, 14 iulie 2011

APARAT MASAJ TERAPEUTIC - MAGCREATOR


Ca nimic care ati incercat in trecut, MagCreator va da un masaj dorsal cu adevarat remarcabil.
MagCreator este foarte usor de utilizat si il puteti folosi pe dumneavoastra insiva sau pe alte persoane. Si totusi, experienta incredibila a miscarii de rulare usoara care incepe de la baza gatului, in jos pana la bazin, este unica.
Infuzat cu Tehnologie Magnetica, MagCreator contine componente special produse care adauga la actiunea de rulare, stimulare sporita si manerele echilibrate se ruleaza in miscari schimbatore pentru un sentiment proaspat si inviorator.
BENEFICII NIKKEN ROLLOUT - Dr. SIDNEY D. TAYLOR
1. Stimularea mecanica/ presiunea realizata de-a lungul coloanei vertebrale cauzeaza usoare miscari ale vertebrelorstimuland o categorie speciala de terminatii nervoase denumite noduri mecanoreceptoare. Acestea stimuleaza la randul lor o categorie specifica de sinapse sau celule din cerebel, stiut fiind ca cerebelul este implicat in miscare, echilibru, coordonare.
2. Stimularea mecanica a muschilor, tendoanelor si ligamentelor de-a lungul coloanei vertebrale stimuleaza alt set de terminatii nervoase denumite organe golgi tendons. Aceste organe stimuleaza sinapsele din creier avand de-a face cu forta si abilitatea de a efectua sarcini fizice.
3. Coloana vertebrala poate fi considerata autostrada informationala a organismului, facand legatura intre creier si restul organismului. Stimularea mecanica si magnetica de-a lungul coloanei vertebrale imbunatateste functionarea acesteia. Coloana transporta milioane de pachete de energie electromagnetica sau instructiuni
de la creier la radacinile nervoase din coloana si invers.
4. Stimularea magnetica imbunatateste functionarea celor 31 de perechi de nervi spinali care se afla de fiecare parte a coloanei si a osului sacru. Aceste radacini nervoase transmit semnale de la coloana catre restul corpului si invers.
5. Stimularea mecanica si magnetica pe coloana stimuleaza o reteaua de nervi care se afla paralel cu aceasta pe cealalta parte, ganglionii. Acest lant simpatic este implicat in functionarea corecta a sistemului imunitar. Stimularea magnetica si mecanica a lantului ganglionar mareste capacitatea sistemului imunitar de a raspunde corespunzator la multitudinea de agresiuni zilnice. Aceasta este legata intr-o oarecare masura si cu beneficiile aduse sistemului imunitar de ajustarile chiropractice.
6. Stimularea mecanica si magnetica stimuleaza unul dintre cele mai importante meridiane de acupunctura-canalul vezicii. Si acesta la randul lui este strans legat de functionarea sistemului imunitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu