joi, 14 iulie 2011

SOSETE TERAPEUTICE

SOSETE SPORT – Pret: 62 lei
Disponibila in 2 Marimi: Medie ( EU 37-42) si Larga (EU 43-48)
In timp ce practicati sportul preferat, va puteti mentine picioarele racoroase si confortabile. Sosetele noastre Sport, nu numai ca includ o constructie special de plasa care imbunatateste ventilatia, atragand transpiratia departe de pe talpa piciorului, in exteriorul materialului, dar fibrele de Far Infrared ajuta in mod exceptional la actiunea de aerisire si la acumularea de caldura naturala.
Si mai mult, o baza moale in zona talpii si suportul arcuit, adauga confort sporit, in timp ce calcaiul special produs in forma de Y asigura o potrivire mai buna si minimalizeaza alunecarile.

SOSETE BARBATI THERMOWEAR – Pret: 62 lei
Disponibila in 2 Marimi:Medie (40-46 EU), Larga (47-53 EU)
Sosetele traditionale au tendinta de a retine caldura si cauzeaza transpiratie. Pentru aceasta problema obisnuita, Nikken are o solutie inovativa. Sosetele Barbati ThermoWear combina tehnologie si stil, pentru a va asigura un sentiment de improspatare pe tot parcursul zilei. Tehnologia Far Infrared da un mod de aerisire exceptional si fibrele de cupru, previn actiunea de static. Disponibile in culoare neagra.

SOSETE PANTALONI FEMEI THERMOWEAR - MASURA UNICA – Pret: 84 lei
Sosetele traditionale au tendinta de a retine caldura si cauzeaza transpiratie. Pentru aceasta problema obisnuita, Nikken are o solutie inovativa. Sosetele Pantaloni Femei ThermoWear combina tehnologie si stil, pentru a va asigura un sentiment de improspatare pe tot parcursul zilei. Tehnologia Far Infrared da un mod de aerisire exceptional si fibrele de cupru, previn actiunea de static. Disponibile in culoare neagra.

SOSETE GOLF THERMOWEAR - MARIME UNICA – Pret: 67 lei
Picioarele pot respira si pot rãmane uscate cu sosetele noastre ThermoWear Golf, special produse. Trãsãturile importante sunt echilibrarea temperaturii si fibrele Infrared antibacteriene. Fibrele speciale din cupru, previn deasemenea acþiunea de static, in timp ce un amestec de bumbac de calitate superioarã furnizeazã
durabilitate si confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu