joi, 14 iulie 2011

OSTEODENX , 30 capsule


OsteoDenx contine cea mai mare parte a componentelor active ce ajuta la mentinerea unei osaturi sanatoase cum ar fi actiunea sinergetica a calciului, vitaminei D si a fibrelor solubile. Un supliment alimentar bazat pe lactoferina cu fibre solubile, vitamine si extract de sambure de strugure, OsteoDenx are un rol benefic asupra sanatatii osoase atat la barbati cat si la femei. Este recomandat sa fie luat impreuna cu CalDenx.
OsteoDenx a fost descoperit de Dr. Narain Naidu, omul de stiinta din spatele produsului Lactoferrin Gold 1.8.
OSTEODENX , SOLUTIA PETRU REFACEREA OASELOR, CARILAGIULUI SI A LICHIDULUI SINOVIAL
Osteodenx este un produs nutritional revolutionar care apare dupa 20 de ani de cercetari ale unuia dintre cei mai renumiti oameni de stiinta in nutritionism - dr.Narain Naidu. Spre deosebire de alte produse de pe piata, Osteodenx pur si simplu reconstruieste celulele si densitatea oaselor, recompletand cererea de calciu si minerale pe masura ce acestea scad odata cu varsta. Aceasta se realizeaza printr-un proces patentat international, denumit tehnologie synoportin. Nu exista un produs asemanator pe piata, acesta reprezentand o noua clasa de suplimente nutritive - Bio-Replenishment.
Dr. Naidu a fost profesor la universitati din Europa, Asia, Statele Unite. Este un cercetator indian renumit si consultant al multor agentii de sanatate si firme medicale si farmaceutice. Descoperirile sale formeaza baza pentru formarea a 4 companii de biotehnologie, detinand multe patente in acest domeniu.
Daca doriti sa preveniti sau simtiti deja efectele varstei asupra oaselor, Osteodenx este produsul necesar, pentru a evita in viitor costurile mari ale medicamentelor si pentru a pastra sanatatea oaselor.
De ce este sanatatea oaselor foarte importanta? Raspunsul este simplu. Cate persoane cunosteti care, odata cu varsta se plang de dureri cronice?Esti si tu unul dintre ei sau doar privesti neputincios la suferintele parintilor si prietenilor tai?Daca exista o solutie de a readuce sanatatea oaselor cu costuri mult mai mici decat cele pe care le-ar implica tratamentele indelungate?
Este de asemenea foarte importanta descoperirea ca procesele chimice de la nivelul oaselor sunt de o complexitate si importanta mai mare decat se credea. Daca avand grija de oasele dvs. puteti chiar intoarce efectele diabetului de tip 2 si a altor boli devastatoare? Cele mai eficiente medicamente prescrise acum pentru boli de oase sunt Fosamax si Boniva. La un tratament normal aceste medicamente costa intre 85 si 100 de dolari de luna. Ele incetinesc deterioarea oaselor, darn u reconstruiesc celula osoasa, asa cum face osteodenx.Efectele lor secundare nu sunt insa de ignorat: afecatarea esofagului, dureri de oase, diaree, complicatii gastro-intestinale, dureri oculare, sangerari! Nu e un viitor de dorit pentru cei dragi!
Osteodenx de la NIKKEN nu are efecte secundare! Este un produs nutritiv, in intregime natural.Tot ceea ce face este furnizarea catre organism a tot ceea ce este necesar pentru a-l mentine tanar, pentru a construi oase mai dense, sa protejeze cartilagiile si sa introduca mineralele lipsa in organism, la aproape jumatate din costul medicamentelor mentionate mai sus.
Daca luati calciu pentru sanatatea oaselor, trebuie sa fiti familiar cu faptul ca doar 10% din acesta ajunge efectiv la oase, asta daca luati un supliment care chiar de dizolva in organismul dvs. O mare parte din suplimentele nutritive, aproape 65% din acestea, nu se dizolva in organismul uman!
Presa canadiana, Toronto 29.08.2007
Scheletul nu mai este privit ca un esafodaj care da corpului forma si stabilitate. S-a descoperit ca oasele produc un hormon care ajuta la reglarea in organism a zaharului si grasimilor, care poate avea un rol important in tratarea si prevenirea diabetului de tip 2.
Cercetatorii de la Universitatea Columbia din New York au descoperit ca anume celule osoase produc un hormon numit osteocalcin care controleaza metabolismul zaharului in sange si depozitelor de grasime prin mecanisme necunoscute inainte.
Conceptual este foarte interesant pentru ca esrte vorba de o functie noua a unui organ, spune autorul Dr. Gerard Karsenty . Din punct de vedere medical e foarte interesant pentru ca poate fi un tratament pentru diabetul de tip 2. Pe soarecii de laborator s-a constatat ca celule numite osteoblaste au produs hormonul osteocalcin care a crescut atat productia de insulina cat si sensitivitatea acesteia. De asemenea creste numarul de celule producatoare de insulina din pancreas, in timp ce reduce depozitele de grasime.
Astfel, in aceasta viziune nu mai putem privi oasele, scheletul, doar ca pe un cadru pe care se gasesc tesuturile, organele, etc., ci ca pe un organ endocrin care regleaza metabolismul energetic al organismului.
Aceste rezultate descopera un important aspect al endocrinologiei care pana acum nu a fost luat in seama, a mai spus dr. Karsenty.
Acesta , impreuna cu colegii sai au studiat soareci de laborator carora din punct de vedere genetic le-a fost blocata posibilitatea ca celulele lor osoase sa produca osteocalcin.
Ne-am dat seama ca in lipsa osteocalcinului soarecii dezvoltau diabet de tip2 si se ingrasau, nu deveneau obezi, dar la o dieta normala asa ceva nu era normal.
Cele mai multe tratamente pentru diabet cresc nivelul de insulina pentru a regla nivelul zaharului din sange, dar problema este ca acestea scad senzitivitatea ei, aceasta fiind definita ca gradul in care celulele raspund la o anumita doza de insulina prin scaderea nivelului de glucoza din sange.
In timp ce osteocalcin (din Lactoferin 1.8 de la Nikken) creste nivelul de insulina, creste si senzitivitatea acesteia, facand din aceasta un tratament ideal, a spus dr. Karsenty, a carui echipa testeaza injectii cu acest hormon pe diverse specii, pentru a vedea daca se poate preveni sau vindeca diabetul de tip 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu