joi, 14 iulie 2011

CALDENX , 90 capsule


Calciul este esential pentru o dantura si oase sanatoase fiind si cheia functionarii altor sisteme ale corpului cum ar fi functiile nervoase ale celulei. In mod curent, calciul este retras din oase pentru sustinerea acestor functii si daca nu este inlocuit are ca rezultat o slabire a oaselor.
Descoperit si realizat special pentru pentru consumare impreuna cu OsteoDenx, CalDenx este un supliment care contine calciu, magneziu si alte elemente nutritive pentru mineralizarea sistemului osos. Contine deasemenea vitaminele D si K pentru a spori absorbtia de minerale si metabolismul lor. Luat pe baza regulata CalDenx poate ajuta la mentinerea unor oase puternice, sanatoase.

TOATA LUMEA ARE NEVOIE DE OASE SI ARTICULATII SANATOASE - John Jackson
Oasele stocheaza 99% din calciul organismului. Toate organele corpului depind de alimentarea cu calciu din oase - creierul de 150 mg, inima de 100 mg, intestinele de 600 mg si rinichii 150 mg de calciu din oase zilnic. Acest sistem de management al mineralelor este vital pentru organism precum functiile de conducere a impulsurilor nervoase, auz, bataile inimii si fluxul de sange, miscarile intestinului, activitatea ficatului si rinichilor, echilibrul acido-bazic si detoxifierea.
In copilarie, intregul sistem osos se reface la fiecare 4 ani, de 5 ori in medie pana se atinge varsta de 20 de ani. Cu inaintarea in varsta acest proces incetineste considerabil, din cauza scaderii mineralelor pe care le avem din abundenta atunci cand suntem tineri. Acesta este motivul pentru care, in ciuda meselor sanatoase si exercitiilor regulate, apar afectiunile osoase.
Aproape 12 milioane sunt dignosticate cu osteoporoza, alte 40 milioane au fost gasite cu probleme de densitate osoasa sau osteopenie, iar alte 66 de milioane sufera de osteoartrita. Cel putin o treime dintre americani au probleme ale sistemului osos.
De cele mai multe ori pentru aceste afectiuni se administreaza antiinflamatorii sau analgezice care amelioreaza simptomele. Curele sunt rare iar daca esueaza se ajunge la interventie chirurgicala. Recomandarile de baza afectiunile osoase includ suplimente de calciu si vitamina D, sulfat de condroitina, glucozamina, izoflavonoide si acid hialuronic. Acestea insa sunt rareori eficiente. Hormoni, cum ar fi estrogenul si hormonul paratioid, ajuta la refacerea osului dar este si riscul aparitiei cancerului. Bisfosfanatele (de exemplu, Actonel, Boniva si Fosamax) sunt cele mai populare medicamente prescrise. Aceste refacere lenta a structurii osoase interfereaza cu eliberarea de calciu organelor vitale. In acest caz au fost raportate implicatii negative asupra maxilarului, a dintilor precum si iritatii ale esofagului sau cancer.
Multumita celor 30 de ani de cercetare ai Dr. Narain Naidu, de doua ori nominalizat pentru Premiul Nobel, acum exista o solutie sigura si eficienta pentru sanatatea oaselor si articulatiilor. OsteoDenx nu este o vitamina, supliment mineral sau medicament. Aceasta face parte din noua clasa revolutionara a Bio-Replenishments. Obtinut din alimente, OsteoDenx este aceeasi proteina pe care un organism tanar o foloseste pentru a reface sistemul osos la fiecare 4 ani. Acest produs revolutionar stimuleaza, de asemenea, celulele care produc si mentin cartilajul. Un sistem patentat numit Synoportin directioneaza substante nutritive la nivelul articulatiilor.
OsteoDenx, asa cum apare publicat in publicatia Osteoporosis International (2009), face ca osteopenia si osteoporoza sa regreseze in doar 2 saptamani! Alte beneficii ale OsteoDenx complet natural, publicate in Inflammation Research (2010) includ furnizarea de calciu osos la organele corpului si scaderea inflamatiilor ce au legatura cu atacul de inima, diabetul si cancerul de colon.
Cresterea densitatii osoase poate fi vazuta in 3-6 luni. Cu 24% a crescut densitatea osoasa in mai putin de un an la una din verisoarele mele ce are varsta de 83 ani! Chiar si tinerii pot folosi acest produs ca si in cazul unui baiat de 16 ani, care a avut 8 fracturi pana la varsta de 14 ani, dar nu a mai avut dupa aceasta varsta deoarece a inceput sa consume OsteoDenx. Articulatiile sunt mult imbunatatite, ca si in cazul unui batran de 70 de ani al carui deget mare amputat nu il putea indoi de aproape 7 ani dupa interventia chirurgicala, dar a inceput din nou sa il indoaie la 8 luni dupa inceperea produsul natural. Beneficiile aduse tesuturilor moi le-am experimentat chiar eu cand o entorsa urata a gleznei s-a vindecat complet in 37 zile, permitandu-mi sa fac o jumatate de maraton cu fetele noastre. Ca un specialist in medicina interna de peste 25 de ani, nu am gasit nimic mai sigur, mai simplu si cu mai mult succes in asigurarea de sanatatii oaselor si articulatiilor in afara lui OsteoDenx.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu