joi, 14 iulie 2011

PANTOFII DE SPORT (ADIDASI) CARDIOSTRIDES


Marimi:
Femei – mar. 37,5; /38; /38,5; /39; /40; /40,5; /41;
Barbati – mar. 37,5; / 38; / 38; / 38; / 38; / 38;
CardioStrides® va ajuta sa ardeti grasimea si sa va intariti muschii, nu numai in picioare, ci si peste tot in corp. Puteti fi in forma, in timp ce va vedeti de rutina zilnica, fie ca sunteti acasa, afara sau la munca. Contin talpici ergonomice pentru a intensifica avantajele musculare si cardiovasculare. Pentru un exercitiu precaut, talpicile din CardioStrides® sunt moi si sprijina in pozitie corecta talpa piciorului, cu fiecare pas pe care il faceti. CardioStrides® sunt facuti din material respirabil, pentru a va da un sentiment de improspatare.
Ei aduc fitness-ul in viata de zi cu zi. Cea mai mare problema este a gasi timp pentru exercitii regulate. Acesta e motivul pentru care am inventat CardioStrides. Trebuie doar sa ii porti cand mergi la cumparaturi, in timpul lucrului prin casa sau la serviciu pentru ca sunt conceputi dupa tehnologii care permit arderea grasimilor, imbunatatirea aparatului cardiovascular, cat si tonifierea muschilor, iar toate acestea mergand pe jos doar. In loc sa platiti abonamentul scump la o sala de gimanstica plimbati-va doar in pantofii CardioStrides. Mersul pe jos este o activitate simpla si sigura pentru majoritatea. Si este un lucru pe care il faci oricum.
Ce ai de pierdut? Poate cateva kilograme.
Importanta fitness-ului este cunoscuta in intreaga lume, desi cei mai multi nu inteleg ca este vital sa fim atenti cu sanatatea noastra. Exercitiile fizice imbunatatesc starea de spirit, somnul, capacitatea de concentrare si atentie. Practic ele sustin fiecare sistem al organismului nostru, de la oase si muschi pana la sistemul cardiovascular. Nu usor sa potrivesti exercitiile fizice regulate cu programul de zi cu zi, dar trebuie gasita o modalitate. Solutiile noastre simple permit intensificarea benficiilor activitatilor zilnice fara a schimba ceva chiar. In acest fel a face fitness este foarte la indemana.

CARDIOSTRIDES ™ - TEHNOLOGIE PENTRU FITNESS
Pantofii CardioStrides Nikken faciliteaza gestionarea greutatii, tonifierea muschilor precum si forta necesara formarii acestora prin utilizarea unei tehnologii de incorporare in pantofi a unei greutati suplimentare pentru sporirea, in felul acesta, a efortului necesar in timpul mersului.
Greutatea adaugata este moderata, asadar cel care poarta CardioStrides se acomodeaza foarte repede la acesta schimbare, fara a o mai semnala chiar. Totusi aceasta greutate adaugata este suficienta pentru pierderea in greutate si formarea musculaturii in timpul mersului pe jos. Aceasta se petrece in timpul activitatilor de rutina cum ar fi mersul la cumparaturi sau lucrul prin casa.
Greutatea despre care vorbim este o insertie conceputa pentru a fi pusa sub talpica pantofului si este disponibila in doua variante: o insertie fara greutate care ii face sa nu se diferentieze de pantofii comuni fiind dedicati, in felul acesta, mai ales sportivilor de performanta.
Prin scoaterea insertiilor fara greutate si introducerea celor cu greutate (intre 450 si 770 de grame, in functie de marimea pantofului) se creste rezistenta exercitata asupra multor grupe principale de muschi atunci cand se face miscare cu pantofii CardioStrides. Sub aceasta forma, CardioStrides sunt utilizati in mersul pe jos sau in alte activitati care nu sunt solicitante.
O plimbare purtand CardioStrides duce la cresterea rezistentei multor grupe de muschi la picioare, spate si abdomen. Aceasta duce la construirea si tonifierea musculaturii din zonele amintite.
Efortul depus in timpul mersului pe jos cu CardioStrides imbunatateste de asemenea metabolismul si rata cardiaca. Studiile arata ca intensificarea temporara a sarcinilor cardiovasculare are ca si efect cresterea acestor nivele pentru o perioada de timp si dupa incetarea activitatii. Acest lucru ofera beneficii suplimentare in ce priveste programele pentru controlul greutatii, existand o legatura intre pierderea caloriilor si imbunatatirea metabolismului.
In plus, cresterea ratei cardiace contribuie la sanatatea sistemului cardiovascular, asa cum se arata in numeroase studii care indica o legatura intre exercitiile aerobice si imbunatatirea sanatatii inimii constatandu-se o incidenta mult mai mica a bolilor de inima si a atacurilor de cord.
Pantofii CardioStrides ofera avantaje in comparatie cu alte metode folosite la cresterea rezistentei muschilor prin adaugarea de greutati. O alternativa ar fi plasarea de greutati in jurul gleznei insa aceasta reprezinta un pericol.
Pe baza unui studiu facut in Japonia si a datelor furnizate de Departamentul Japonez pentru Bunastare, cei care purtau pantofi cu greutati in timpul exercitiilor au ars mai multe calorii si si-au imbunatatit ritmul cardiac mult fata de cei care purtau pantofi obisnuiti.
In urma unei masuratori, mergand 30 minute cu CardioStrides s-a constatat arderea caloriilor ce s-ar fi ars in 3 ore si 20 minute de mers pe jos in mod obisnuit.
Un pas spre fitness - CardioStrides va permit un antrenament in timpul unei plimbari
De ce aveti nevoie de exercitii?
• Atacurile de cord si afectiunile cardiovasculare sunt in topul cauzelor mortalitatii din zilele noastre.
• Obezitatea si suprapoderabilitatea sunt considerate cele mai mari probleme ale sanatatii.
• Expertii medicali sunt de acord ca cea mai eficienta cale pentru preventie sunt exercitiile
• Mentinerea in forma si pastrarea tonusului muscular pot ajuta in lupta impotriva efectelor imbatranirii, incluzand indeosebi oboseala.
• Exerctiile sunt bune in multe cazuri. Studiile arata ca ele imbunatatesc starea de spirit si atitudinea si poate inlatura depresia intr-un mod natural.
Cu pantofii CardioStrides fitness-ul devine o parte din stilul de viata al Dumneavoastra
Stiti cu siguranta cat de important este sa ramai in forma. Dar, ca si cei mai multi oameni, nu aveti timp pentru asta.
Sau poate nu va imbucura exercitiile. Sau poate nu va permiteti cheltuielile cu mersul la o sala de gimnastica.
Acum este momentul sa faceti exercitii in timpul activitatilor de zi cu zi. Toate acestea fara sa va alaturati unui club de fitness si fara a cumpara echipamente scumpe care intr-un final sunt puse in spatele unui dulap.
Si ceea ce este cel mai important, nu trebuie sa va faceti timp pentru asta. Cu pantofii CardioStrides de la Nikken antrenamentul devine parte din rutina.
Un exercitiu natural
Pantofii CardioStrides arata precum cei obisnuiti atletilor. Insa contin niste insertii cu greutate speciali privind forma, ergonomicitatea care duc la cresterea rezistentei musculaturii.
Purtand CardioStrides in timpul unei plimbari, desfasurand activitati casnice sau lucrand afara, acestia va vor ajuta la:
• arderea mai rapida a caloriilor
• tonifierea si fermitatea muschilor
• a fii in forma
• cresterea ratei metabolice
• imbunatatirea aparatului cardiovascular
Cu CardioStrides va veti bucura de exercitii sanatoase aproape in timpul oricarei activitati pe care oricum o faceti.
Alegerea unor insertii cu greutate
CardioStrides sunt prevazuti cu insertii de greutati diferite care pot fi alese dupa nevoie.
• Se pot folosi insertiile fara greutate la jogging, aerobic sau in alte activitati unde se cere multa energie. In felul acesta intrunesc caracteristicile unor pantofi pentru atletii de performanta.
• Insertiile cu greutate sunt pentru plimbari sau pentru uzul zilnic in mersul la serviciu, activitatile casnice
sau ca si incaltaminte sport. Ele amplifica arderea caloriilor, tonifierea muschilor, dar aduc si beneficii aparatului cardiovascular.
Cu aceasta versatilitate, avand o pereche de CardioStrides e ca si cum ati avea mai multe perechi intr-una.
Conceputi pentru confort
CardioStrides, prin insertiile, branturile cat si talpile exterioare, permit o multime de miscari dar ofera si suportul de care aveti nevoie.
La orice pantof pentru atleti buna potrivire este importanta. In timpul procesului de concepere, designerii pantofilor CardioStrides au folosit masuratori precise ai dinamicitatii pentru stabilirea dimensiunilor interioare ale pantofului. De indata ce ii veti incalta veti costata cum se potrivesc aproape perfect piciorului Dumneavoastra.
Umplutura destul de groasa din interior ii fac extrem de confortabili. Brantul si insertia de mijloc ajuta la absorbtia socurilor potrivindu-se in acelasi timp perfect. Talpa de baza captusita si limba adauga mai multa amortizare. CardioStrides sunt atat de confortabili incat s-ar putea sa uitati ca ii purtati.
Nici o durere, nici un beneficiu? Nu e chiar asa.
Efortul intens nu este singura cale pentru imbunatatirea fitness-ului. Mersul pe jos este cea mai simpla si naturala forma de miscare, iar cu CardioStrides o plimbare vioaie este similara experientei unui atlet. La orice varsta, mersul pe jos este unul din cele mai sigure exercitii actionandu-se asupra muschilor principali cu un efort redus.
Cu CardioStrides puteti merge, va puteti face exercitiile pentru controlul greutatii, la sala de fitness sau ii puteti purta pentru a avea o inima sanatoasa, dar fara a va schimba stilul de viata.
Constructia CardioStrides:
1. Limba captusita pentru confort
2.Capitonare interioara pentru confort
3.Guler conturat pentru a preveni alunecarea
4.Talpica captusita
5.Cele doua insertii pentru diferite activitati
6.Brant si insertie care maximizeaza distributia greutatii reducand oboseala piciorului
7.Constructie interioara si exterioara care imprastie caldura
8.Model anti-alunecare
9.Toc rotunjit pentru minimizarea impactului asupra incheieturilor
Conform studiilor din Japonia, urmatoarele activitati permit arderea de pana la 300 de calorii:
Tenis 51 minute
Golf 1 ora si 40 minute
Yoga 1 ora si 25 minute
Mers cu bicicleta 2 ore
Urcatul scarilor 1 ora si 6 minute
Inot 38 minute
Mersul pe jos, la cumparaturi 3 ore si 20 minute
Mersul cu CardioStrides 30 minute
Ce spun autoritatile nipone?
Se poate creste activitatea prin mers doar.
“Muschii spatelui si piciorului pot fi lucrati in mod eficient prin mersul pe jos cu greutati atasate la picioare. Dezvoltarea musculaturii este de asemenea foarte eficienta in promovarea sanatatii cardiovasculare. Mersul cu pantofi cu greutati coduc la efortul necesar si cresterea puterii musculare pentru realizarea acestui lucru.” -Yoshinori Miyazaki, M.D., profesor la Universitatea Gakugei Tokyo
Cresterea consumului de energie
“Ca un rezultat al experimentelor facute pe subiecti care au folosit pantofii cu greutati, s-a constatat ca consumul de energie si efortul muscular al corpului in timpul mersului sunt mai mari decat atunci cand se poarta pantofi obisnuiti.” Mitsuhiko Masuhara, M.D., profesor la Universitatea Taiiku Osaka.
Vrei sa transformi obiceiurile zilnice intr-un antrenament de fitness? Cu pantofii CardioStrides de la Nikken o poti face. Acesti pantofi te vor ajuta sa pierzi in greutate, sa imbunatatesti tonusul muschilor si sanatatea aparatului cardiovascular, in timp ce te plimbi sau faci sport, purtand CardioStrides la serviciu sau prin casa. Caracteristicele ergonomice precum si insertiile cu greutate transforma rutina intr-un adevarat antrenament de fitness. Avand 2 perechi de insertii cu greutati deferite pentru a vi se potrivi diferitelor activitati, CardioStrides inseamna mai multe perechi de pantofi intr-unul. Sunt bineinteles cei mai confortabili pantofi pe care ii veti purta vreodata.
Descopera echilibrul in conturarea starii tale de sanatate.
A ramane in forma din punct de vedere fizic nu este usor. Un stil de viata aglomerat ne permite putin timp pentru preparea unor mese sanatoase sau pentru exercitii fizice. Nikken ofera o solutie unica pentru reintegrarea fitness-ului in viata de zi cu zi prin produse care ajuta sa controlam greutatea noastra odata cu includerea programelor de antrenament regulate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu