joi, 14 iulie 2011

INTREBUINTAREA CORECTA SI EFICIENTA A PRODUSELOR MAGNETICE

Cititi acest document, inainte de folosirea produsele magnetice!
atentie:
1.   Daca aveti orice aparat cu baterii implantat in corp, trebuie consultat medicul specialist  inainte de a incepe  folosirea produsului magnetic.
2.   Daca sunteti in primele trei luni de sarcina nu este recomandat sa folositi produsele magnetice.
3.    In cursul folosirii produselor magnetice este recomandat sa beti APA (nu alte lichide) -nu mai putin de 8 pahare pe zi. In timpul folosirii oricarui produs magnetic se eliminate toxinele acumulate in corp!
4.    Produsele nu sunt chimice, nu contin toxine, nu patrund in corp si nu au rezultate negative!
In cat timp apare un efect?  Nu exista un raspuns categoric. O ameliorare se poate simti dupa cateva minute sau cateva luni, variind de la corp la corp si de la situatie la situatie. Experienta acumulata vorbeste de o luna pentru fiecare an de discomfort! Folosind zilnic produsul trebuie sa dati corpului timp sa se recupereze in ritmul lui!
Legea celor trei saptamani -  Orice medic, fizioterapist, chiropractician sau terapeut  de medicina alternativa, confirma ca nu se asteapta la o imbunatatire substantiala si stabila in mai putin de 3 saptamani si ca este foarte normal si foarte probabil ca disconfortul sa creasca, inainte a simti imbunatatirea!
Experienta acumulata arata ca la inceputul folosirii articolelor magnetice pot apare urmatoarele fenomene:
1. Cresterea disconfortului – Corpul omenesc are memorie si in situatii speciale el poate  "reconstrui" anumite procese din trecut. Ca urmare nu e curios daca veti simti, pentru o foarte scurta perioada, aceleasi simptome pe care le-ati simtit cindva in trecut,  iar dupa aceea va incepe imbunatatirea. Se recomanda continuarea intrebuintarii produselor. Daca, totusi, disconfortul / tulburarea continua, se recomanda o pauza de cateva zile si realuarea folosirii lor pana cind va trece perioada de adaptare. Daca disconfortul / tulburarea se reintoarce, trebuie cerut sfatul medicului.
2. "Cautarea" durerii- Daca dupa citeva aplicatii ale produsului magnetic intr-un anumit loc se constata ca discomfortul a migrat in alt loc, se repozitioneaza  produsul magnetic. Din aproape in aproape se ajunge la locul adevarat de unde a pornit durerea.
3. Pierderea de lichide -  Branturile si sistemul de dormit ajuta corpul sa elimine surplusul de lichide. Apare nevoia de a urina mult. Fenomenul e temporar si va dispare in scurt timp. Foarte important : trebuie baut cel putin 8 pahare de apa pe zi!!!
4. Adaptarea treptata a talpii piciorului  Scopul punctelor magnetice reliefate din branturile obisnuite (nu cele sportive) este de a  face un masaj reflexologic labei  piciorului.  Se recomanda ca aceste branturi sa fie folosite in primele zile cu partea neteda spre picior [timp de adaptare ca la un pantof nou]. Daca apare senzatia de caldura la picioare, trebuie marita cantitatea de apa bauta. Pentru diabetici si sportivi se recomanda branturile sportive.
5. Marirea oboselii – In faza de adaptare poate apare senzatia de oboseala. Corpul lucrind mai mult pentru a se curata de toxine, pot apare semne de oboseala pana se atinge echilibrul in noile conditii. Nu uitati sa beti apa, pentru a elimina toxinele acumulate.
6. Mai putina nevoie de somn – Folosirea sistemului de dormit micsoreaza numarul de ore de somn necesare corpului in regim optim de functionare si mareste  nivelul zilnic de energie.
7. Precautii alimentare– In faza de adaptare, se recomanda folosirea sistemului de dormit la mai mult de o ora  dupa masa. Dupa ce corpul s-a obisnuit cu produsele magnetice, nu v-a mai fi necesar sa respectati aceasta recomandare.
8. Medicamente – La folosirea sistemului de dormit, poate apare senzatia ca medicamentele pe care le luati sint prea puternice.  Se recomanda pastrarea tratamentului neschimbat pina cind medicul curant va recomanda schimbare a tratamentului. Experienta arata ca se poate ajunge la o stare in care sint necesare medicamente mai slabe sau/si mai putine.
9. "Surplus de energie"- In faza de adaptare a corpului la sistemul de dormit, poata apare intreruperea somnului de cateva ori pe noapte, fara a influenta starea de peste zi. Cu toate astea va veti simti dimineata puternic, proaspat si pregatit pentru o noua zi. Continuind folosirea sistemului de dormit se ajunge la un somn mai scurt decit cel obisnuit, dar mult mai benefic.Toti suntem obisnuiti sa auzim; "Daca nu dorm cel putin 8 ore pe noapte, sunt obosit toata ziua". Acum, dormim in fiecare noapte cu 1-2 ore mai putin, iar  a doua zi ne  simtim mai bine decat inainte.
10. Aparenta lipsa  de influenta a produselor magnetice mici  [super-mini, lanturi, bratari ,... ] survine din urmatoarele motive:
Timpul – Intrebuintati-le tot timpul chiar 24 de ore pe zi (nu cand va face-ti baie)
Folosirea locala – mutati produsul intr-un alt loc, iar daca nu simti nici o imbunatatire, apelati la distribuitorul de la care ati primit produsele.
Marimea neadecvata – Daca produsul nu este destul de mare ca sa acopere regiunea respectiva, trebuie adaugat inca unul. Pentru aceasta apelati la distribuitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu