joi, 14 iulie 2011

DE CE SA BEM APA PiMag – hexagonala, oxigenata si alcalina ?

Din doua motive:
 1. Idea este sa ne umplem organismul de apa speciala, hexagonala cu care ne-am nascut, pentru a permite nutrientilor sa patrunda usor in fiecare celula a corpului
 2. Pentru a imbunatati comunicarea dintre celule, astfel incat transferul de informatii vitale sa se desfasoare intr-un ritm optim.     
Potrivit expertilor, apa joaca un rol semnificativ in transmiterea de informatii in intregul organism, prin intermediul celulelor. AND-ul din miliardele de celule ale organismului transmite continuu informatii cu viteza sunetului pe frecvente de rezonanta. Cel mai interesant este ca nucleul fiecarui dublu helix al AND-ului este format dintro coloana de aglomerari de molecule de apa. In plus, cantitati semnificative de apa sunt organizate in straturi multiple la suprafata proteinelor structurale intracelulare si a membranelor.
Datorita rolului jucat de aceasta apa superorganizata la nivelul celulelor, celulele poseda anumite tipare rezonante cooperante, care se modifica in timp, si variaza in functie de eficienta metabolismului. Apa sub forma de grupari de molecule accentueaza reziztenta acestor tipare, care produc efecte benefice asupra tesuturilor si a homeostaziei organelor.
Iata cateva beneficii ale apei hexagonale:
  • Accentueaza hidratarea celulelor (sanatatea depinde de o hidratare crescuta a celulelor)
  • Energizeaza celulele, conferind un plus de energie fizica si o mai mare claritate mentala
  • Ajuta la mentinerea integritatii nucleului moleculei de AND, care este umplut de apa hexagonala
  • Contribuie la indepartarea toxinelor si a deseurilor acide din organism
  • Produce un mediu sanatos, bioalcalin in celule si tesuturi. Bolile nu se dezvolta in mediul alcalin
  • Imbunatateste comunicarea inercelulara in scopul videcarii si refacerii
  • Imbunatateste transportul de oxigen si nutrienti, precum si gradul de absorbtie
  • Ajuta celulele sa se vindece singure si sa genereze enrgie
  • Ridica mintea si trupul la un nivel vibrant mai ridicat
Apa oxigenata
Apa oxigenata asigura necesarul de oxigen, direct la nivel celular. Studiile au aratat ca apa oxigenata creste performantele atletice, imbunatateste rezistenta cardiovasculara si musculara si reduce timpul de refacere dupa efectuarea unor exercitii fizice.
Apa alcalina
Apa alcalina (ionizata) trece mai usor prin tesuturile organismului decat apa obisnuita, prin urmare hidrateaza mult mai eficient. Apa alcalina combate aciditatea provocata de dietele moderne, ajutand organismul sa se mentina sanatos si sa poata lupta eficient impotriva bolii. Cancerul si bolile degenerative nu evolueaza intr-un mediu oxigenat si alcalin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu