joi, 14 iulie 2011

OPTIMIZATORUL PIMAG - pentru obtinerea apei structurate, hexagonale


Optimizatorul PiMag foloseste campuri magnetice complexe, tehnologia Pi si un sistem de oxigenare folosind ca sursa de inspiratie furtuna. In interiorul Optimizatorului exista un inel umplut cu ceramica Pi. Rotorul din recipientrul Optimizatorului agita apa, dupa modelul unui vortex (ciclon). Aceasta duce la incorporarea in apa a inca 40% oxigen. Agitatia permite adaosul de oxigen fara a utiliza substante chimice. Oxigenarea are astfel loc exact ca in cazul apei care trece peste pietre, in mediul natural. In 9 minute apa atinge pH-ul de 7.4 - 8.4, fiind usor alcalin.
Aceasta combinatie de oxigenare, utilizare a ceramicelor Pi si a campului magnetic este destinata sa re-creeze conditiile in care a fost descoperita apa Pi - apa vietii - cu mai bine de 30 de ani, o apa structurata hexagonal precum fulgii de zapada care sunt inghetati. Apa din dublul-helix al ADN-ului este apa structurata hexagonal.
Va invitam sa descoperiti ceva unic: apa Pi structurata, ionizata, usor alcalina asa cum se regaseste in aproape 75% din organismul nostru.
Apa este o hrana. Apa inseamna aproape totul. Cu apa se pot rezolta peste 66% din afectiuni.
Pasi pentru a obtine o apa buna
1.Incepeti intotdeauna apa din sistemul PiMag de la Nikken. Aceasta apa reprezinta o adevarata
apa a vietii, descoperita de japonezi. Sistemul PiMag asigura practic o sursa nelimitata de apa, chiar in chiuveta ta. Numai acest sistem combina filtrarea performanta a apei si tehnologia Pi. Acest fel de apa este cu adevarat mai ieftin decat apa imbuteliata.
2.Treceti apa PiMag prin Optimizator. Apa din rezervoarele tale poate sa nu fie consecventa in ce priveste calitatea sau compozitia de la o zi la alta. Optimizatorul iti ofera aceste avantaje. Optimizatorul foloseste campuri magnetice complexe, tehnologia pi si un sistem de oxigenare pentru a produce o apa optima.
Tehnologia Optimizatorului regleaza pH-ul (reduce astfel aglomerarile de molecule) creste concentratia minerala (adaugand ioni) si adauga factorul pi.
Apa de ploaie, pura, provine din nori care contin un camp electromagnetic puternic, sursa fulgerelor. Apa trece prin acest camp puternic de energie.
Optimizatorul PiMag de la Nikken contine o pereche de magneti puternici pozitionati in asa fel incat sa se respinga. Unul din magneti este asezat cu polul pozitiv in sus, iar celalalt cu polul pozitiv in jos. In felul acesta se creeaza o puternica respingere. Un motor electric de mare putere determina magnetii sa se invarta, ceea ce duce la aparitia unui camp magnetic puternic. In interiorul Optimizatorului exista un inel umplut cu ceramica Pi. Apa trece prin acest inel atunci cand este optimizata. Apa este introdusa in ceramica Pi in Sistemul de Purificare a Apei. Materialul cu infrarosu din Optimizator continua acest proces cata vreme ciclul de optimizare este activ. Elementul Pi contine carbonat de calciu si alte minerale care apar si in apele subterane. In raurile sau izvoarele naturale, aceste minerale asigura un control natural al pH-ului, reducand aciditatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu