joi, 14 iulie 2011

EFECTELE RAZELOR INFRAROSII ASUPRA APEI


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro
Fotonii stimuleaza sistemul endocrin, procesele metabolice, reactiile enzimatice si activitatea creierului. Fotonii sunt o componenta a luminii. Fara fotoni (energie din razele solare) energia celulara scade, se ajunge la insuficienta glandulara, scazand abilitatea de arde grasimi si toxine si o capacitate redusa de a absorbi oxigenul. Razele infrarosii pot fi infuzate in apa, asigurandu-i aceeasi energie pe care o are lumina, conferindu-i un plus de vitalitate. Acest proces apare cu ajutorul unui material care emite raze infrarosii asemanatoare soarelui, de 4-14 microni.
Asa cum exista un sindrom cauzat de lipsa de energie magnetica, un sindrom legat de lipsa de apa suficienta, exista si un sindrom al insuficientei luminoase, care duce la absorbtia partiala a nutrientilor, oboseala, depresie, scaderea imunitatii, pierderea parului, distrugerea pielii si alte boli. Cea mai mare cantitate de energie solara este cuprinsa in razele infrarosii. Acest spectru nu este vizibil ochiului uman. Razele infrarosii sunt cele mai sigure si sanatoase pentru organismul uman. Probabil ca nu este o coincidenta faptul ca fotonii, avand dimensiuni cuprinse intre 4 si 14 microni, sunt cei mai apropiati ca dimensiune de celulele umane, care masoare 4-14 microni in adancime.
Toate fiintele umane emit si primesc raze infrarosii, iar razele proprii organismului uman sunt similare rezonantei unei molecule de apa. Aceasta are sens, de vreme ce suntem 70-80% apa. Este normal sa emitem in mare masura calitatile apei. De asemenea se stie ca substantele cu rezonanta similara pot sa transfere si sa absoarba usor energie de la una la alta. In unele privinte, ne fortificam reciproc din punct de vedere energetic. Poate acesta este unul din motivele pentru care nou-nascutii care sunt tinuti mai dezbracati sunt mai sanatosi si mai bine dezvoltati. Poate de aceea cuplurile casatorite traiesc mai mult. Poate ca nu e vorba numai de efectele benefice ale companiei, ale relatiilor sociale, ci si de efectele energetice.
Razele infrarosii se afla in stransa legatura cu:
• Flux sanguin crescut (partial datorita caldurii si indepartarii toxinelor si depozitelor)
• Reducerea spasmelor musculare
• Indepartarea toxinelor
• Imbunatatirea fluxului limfatic
• Impiedicarea dezvoltarii anumitor cancere
• Imbunatatirea activitatii enzimatice
• Reducerea senzatiei de uscaciune
• Imbunatatirea osmozei la nivelul membranei celulare
• Reducerea aciditatii, in special in ce priveste acidul lactic
Vibratiile luminii infrarosii face ca moleculele de apa sa vibreze la randul lor, ceea ce permite eliberarea gazelor si a altor materiale toxice. Cand substantele toxice vin in contact cu moleculele de apa hexagonala, ele sunt incapsulate de apa. Daca exista vibratii, toxinele sunt eliberate, putand fi indepartate din sistem, in loc sa ramana atasate de moleculele de apa. Cu toate acestea, razele infrarosii sunt folosite numai in Japonia pentru puterea lor de vindecare. Aici exista o Societate a Razelor Infrarosii formata din medici si terapeuti care urmaresc sa intensifice cercetarile acestei tehnologii particulare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu