joi, 14 iulie 2011

CARE ESTE CEA MAI BUNA APA?


Apa reprezinta peste 70% din organismul uman si joaca un rol esential in cadrul tuturor functiilor organismului de la reglarea temperaturii pana la transportul oxigenului la celule si eliminarea toxinelor din corp. deshidratarea severa poate afecta presiunea sanguina circulatia, digestia si functionarea rinichilor. In privinta activitatii zilnice, lipsa apei suficiente duce la aparitia oboselii, a pielii uscate, a durerilor de cap si a constipatiei. Prima tinta a mentinerii sanatatii ar trebui sa fie hidratarea. Este nevoie de o utilizare corecta a apei pentru o comunicare eficienta, de 80% intre creier si organism. Chiar cel mai mic dezechilibru poate duce la mesaje confuze din partea creierului, care directioneaza astfel gresit activitatea muschilor. Hidratarea este de asemenea responsabila pentru functionarea corecta a peste 90% din muschi. Pentru a obtine si mentine un nivel optim al sanatatii, organismul trebuie sa asimileze apa – sa fie bio-receptor.
Apa de robinet (contine clor, este acida, nu contine minerale, nu este bio-receptoare)
Apa Brita (filtrata, acida, fara minerale, nu este bio-receptoare)
Apa imbuteliata (filtrata, acida, fara minerale, elemente din recipientul de plastic pot trece in apa, nu este bio-receptoare)
Osmoza inversa (filtrata, acida, fara minerale, nu este bio-receptoare)
Apa distilata (fiarta, acida, fara minerale, stoarce organismul de minerale, nu este bio-receptoare)
Apa de fantana (nu este monitorizata, nu este bio-receptoare)
Sistemul PiMag
  1. Filtreaza pana la 0.1 microni (la fel ca aparatele pentru dializa rinichilor)
  2. Adauga minerale importante
  3. Contine energie magnetica – apa este astsfel bio-receptoare
  4. pH corectat (prin mineralizare)
  5. Adauga radiatii infrarosii (energie solara)
  6. Este un sistem pasiv prin care apa trece o singura data
  7. Prezinta mai multe filtre: de carbon, matase, fulgi de coral
  8. Elimina elemente de contaminare ca: aluminiu, clor, cupru, fier, plumb, magneziu, mercur, si cateva elemente organice
  9. Elimina particule ca : azbest, microbi, chisturi
Apa optimizata
  1. Optimizeaza nivelurile de minerale
  2. Optimizeaza energia magnetica
  3. Optimizeaza pH-ul
  4. Optimizeaza energia infrarosie
  5. Optimizeaza bio-receptivitatea
  6. Optimizeaza oxigenarea in mod natural, fara chimicale
  7. Sistemul activ filtreaza apa in 9 minute
  8. Echilibreaza apa
  9. Sistemul utilizeaza magneti, oxigenare si ceramice Pi, alaturi de un proces patentat, numit inductie ionica
Inductia ionica
  1. Oxigenul dizolvat determina moleculele de apa sa se ionizeze
  2. In schimb, procesul de ionizare permite degajarea unei proportii echilibrate de elemete Pi din inelul cu ceramice Pi
  3. Rezultatul este o apa alcalina, supraoxigenata
  4. Cand apa ionizeaza, moleculele se transforma in ioni H+ si OH-
  5. Echilibreul intre aceste doua tipuri de molecule determina aciditatea sau alcalinitatea
  6. Cand concentratiile celor doua tipuri de molecule sunt egale, apa este neutr (pH=7)
Vortexul Optimizatorului
Rotorul magnetic creeaza un vortex puternic in apa. Acesta are doua efecte diferite: oxigenarea si cresterea contactului apei cu inelul din ceramice Pi. Oxigenul din aer este fortat sa se dizolve in apa, iar circulatia din jurul inelului Pi creste.    
Tehnologia magnetica este inspirata din proprietatile electromagnetice ale norilor/furtunii/fulgerelor. Apa trece printr-un inel cu ceramice Pi. Procesul de oxigenare se desfasoara asemenea curgerii unui rau de munte peste pietrele din albie. Rotorul agita apa formand un vortex, fortand oxigenul din aer sa se dizolve in apa, fara sa fie nevoie de substante chimice. Procesele naturale sunt folosite pentru a stimula apa pe care o gasim in natura. Ploaia cade din nori, care contin un camp magnetic puternic – sursa fulgerelor. Combinarea activitatii de oxigenare cu ceramica Pi si campul magnetic are ca scop refacerea acelor conditii pe care le gasim la un izvor de munte, in curgerea sa.
Cercetarile au demonstrat ca apa magnetizata produce urmatoarele efecte:
- Campul magnetic sparge aglomerarile de molecule de apa, cecea ce diminueaza tensiunea superficiala a
moleculelor, permitand o mai buna absorbtie. Ceasta este o trasatura esentiala. In ultimii ani, oamenii s-au concentrat asupra mijloacelor de a reduce tensiunea superficiala. In principal, aceasta face ca apa sa nu mai fie “lipicioasa”, adica sa nu mai adere atat de usor. Carbonatul de calciu este neutralizat din punct de vedere electric si ramane suspendat. Apa magnetica dizolva depozitele, in timp ce trece prin instalatii (atat cele industriale, cat si cele din organismul uman: tract urinar, vezica, zone cu aglomerari de depuneri de calciu si colesterol).
- Legaturile slabe dintre moleculelede apa si variate proteine, saruri si minerale par sa “cheme” apa care
are proprietatea de a dizolva depunerile de saruri si minerale. Aceasta solubilitate crescuta imbunatateste si distributia de nutrienti in intregul sistem.
- Are loc o crestere a activitatii ionilor de hidrogen. Aceasta dedurizeaza apa fara a folosi sare.
- In acord cu proprietatile descrise, s-au facut multe experimente asupra apei Pi, cu urmatoarele rezultate
terapeutice:
            -Reducerea colesterolului datorita reducerii ingrosarii si formarii de depozite la nivelul arterelor (in 3 saptamani)
-Imbunatatirea functiei digestive, scaderea acidului gastric
-Eliminare eficienta a toxinelor
-Intarirea sistemului imunitar
-Scaderea constipatiei si curatarea tractului intestinal
-Reducerea pietrelor la rinichi si vezica. Ingerarea a 50 ml de apa magnetica la fiecare 10 minute de 8-10 
ori a fost eficienta in tratarea retentiei urinare.
-Reduce severitatea problemelor menstruale.
-Reduce calcul dental si inflamarea gingiilor. (un studiu pe perechi, bazat pe efectul placebo, desfasurat in 1998 la Universitatea de Medicina din Carolina de Sud a demonstrat o scadere cu 64% a calcului dentar si o rata cu 27% mai scazuta a inflamatiei gingiilor. Johnson, Revista de periodontologie clinica, 25 (1998)
-Productivitate crescuta a cirezilor. Un experiment facut pe 85 de vaci au indicat cresterea productiei de lapte, fecundarea mai usoara, volum muscular crescut, in cazul vacilor care au baut apa magnetica. Oile au produs mai multa lana, iar gainile au dat mai multe oua, pe o perioada mai lunga de timp.
Vincent Ardizzone (expertul in magneti de la Nikken si detinatorul patentului in tehnologia magnetica avansata) a explicat: una dintre proprietatile unice ale apei este faptul ca fiecare molecula este ca un mic magnet, in sensul ca are polaritate – atomul de oxigen ia electroni de la atomii de hidrogen, facand capatul oxigen al moleculei mai negativ, iar pe cel hidrogen mai pozitiv (fenomenul se numeste “moment dipol”). Datorita acestei polaritati a fiecarei molecule, exista o tendinta ca moleculele sa se adune in aglomerari mari (capatul pozitiv al unei molecule este atras de capatul negativ al altei molecule). Acest comportament face ca apa sa fie greu de absorbit la nivel celular, acolo unde este nevoie. Trecerea apei printr-un camp magnetic sparge aceste aglomerari in grupuri mai mici, mai usor de absorbit.
Apa hexagonala
Cea mai buna apa pentru sanatatea umana este apa hexagonala. Moleculele de apa formeaza aglomerari de 6 molecule dispuse hexagonal. Cerecetarile desfasurate in Koreea arata ca acesta este tipul de apa care exista intr-un organism sanatos. Creand apa hexagonala, numita si apa Pi, bem o apa mai naturala si mai usor de asimilat de catre organism.
In organismul uman exista doua tipuri de apa: apa legata si apa sub forma de aglomerari. Apa sub forma de aglomerari de molecule se poate misca libera prin peretii celulari si este neceasara pentru a transporta nutrienti, pentru a indeparta toxine si a mentine o comunicare eficienta intre celule. Apa legata este fizic legata de alte structuri moleculare, neputand sa se miste libera prin peretii celulari.
Cand suntem tineri, organismul nostru contine foarte multa apa libera si foarte putina apa legata. Pe masura ce inaintam in varsta, apa legata devina predominanta. Acest fapt dauneaza eficienta a mii de functii metabolice, determinand modofocari semnificative ale structurii tesuturilor.
Moleculele din apa libera sunt organizate in structuri compacte, geometric circulare, ce arata ca fulgii de zapada cand sunt inghetati. Miliarde de astfel de molecule se leaga una de alta intro lume acvatica ce arata si se comporta cu totul altfel decat apa de robinet sau cea de izvor. Aceasta apa organizata este importanta deoarece este mai eficienta decat alte tipuri de apa. Este mai mobila. Suntem capabili sa gandim, sa alergam, sa muncim si sa ne jucam datorita minunatelor functii pe care le indeplinesc celulele. Din momentul nasterii, cantitati imense de nutrienti si compusi vitali, cum este oxigenul, sunt adusi la fiecare celula. Fiecare celula foloseste acesti nutrienti pentru a furniza, de exemplu, energia necesara diverselor activitati pe care le intreprindem. Toxinele si produsii secundari trebuie indepartati. Ce anume aduce nutrientii necesari la celule, ce asigura producerea de energie, ce indeparteaza deseurile? APA! Iar apa care face acestea cel mai bine si cel mai rapid este apa libera, avand structura unor grupari de molecule.
Eficienta si viteza acestei ape se datoreaza design-ului si formei moleculelor de apa si a celulei insesi. Gruparile hexagonale incap prin canalele hexagonale ale membranei celulare, patrunzand in interiorul celulei. Cand suntem tineri detinem concentratii mari de asemena apa. Pe masura ce imbatranim si suntem expusi la stres, agenti de poluare, radicali liberi, poluarea aerului etc., incepem sa ne dshidratam (astfel apar ridurile). In acelasi timp, apa hexagonala care se afla in mod natural in organism incepe sa se destabilizeze, pierzandu-si forma eficienta, iar diversi compusi nedoriti se leaga de moleculele de apa. http://www.functionwater.com/Functionwate/en functionwater.htm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu