joi, 14 iulie 2011

IN CAUTAREA APEI IDEALE

12 - Apa, lichidul vital - Dr.Călin Mărginean from Dr. Călin Mărginean on Vimeo.

Dr. Mu Shik Jhon, o autoritate in domeniul cercetarilor efectuate asupra apei, a condus operatiunile de cerectare care au culminat cu aparitia Optimizatorului PiMag, produs de firma Nikken.
Dr. Jhon este presedintele Asociatiei Asiatice de Stiinta, presedinte al Academiei pentru dezvoltarea Stiintei din Koreea si membru al Academiei de Stiinta si Tehnologie din Koreea. De asemenea, detine diplome in chimie de la Universitatea din Utah si a desfasurat o activitate de cercetare la Universitatea din Florida. I s-au decernat mai multe premii in numeroase tari si este autorul mai multor lucrari stiintifice si carti.
Studiile sale s-au concentrat asupra caracteristicilor apei, in scopul investigarii posibilitatii ca moleculele de apa sa formeze aglomerari. Munca sa a dus la descoperirea teoriei apei hexagonale, ceea ce a reprezentat inceputul Optimizatorului.
Cercetarile au continuat in vederea gasirii unor metode de a modifica marimea si forma aglomerarilor de molecule de apa (prin ionizare), de a modifica pH-ul apei, utilizand magnetismul si oxigenul dizolvat. Rezultatul – Optimizatorul de apa PiMag de la Nikken.
Pasi pentru a obtine o apa buna
  1. Incepeti intotdeauna cu apa din sistemul PiMag de la Nikken. Aceasta apa reprezinta o adevarata
“apa a vietii”, descoperita de japonezi. Sistemul PiMag asigura practic o sursa nelimitata de apa, chiar in chiuveta ta. Numai acest sistem combina filtrarea performanta a apei si tehnologia Pi. Acest fel de apa este cu adevarat mai ieftin decat apa imbuteliata.
  1. Treceti apa PiMag prin Optimizator. Apa din rezervoarele tale poate sa nu fie consecventa in ce priveste
calitatea sau compozitia de la o zi la alta. Optimizatorul iti ofera aceste avantaje. Optimizatorul foloseste campuri magnetice complexe, tehnologia pi si un sistem de oxigenare pentru a produce o apa optima.
Tehnologia Optimizatorului regleaza pH-ul (reduce astfel aglomerarile de molecule) creste concentratia minerala (adaugand ioni) si adauga factorul pi.
Timp de mai bine de 25 de ani Nikken a fost lider mondial in tehnologia imbunatatirii modului de viata. Cu Optimizatorul PiMag, aceasta pozitie este mentinuta in continuare.
   Optimizare – ionizare – echilibru. Solutia Nikken pentru obtinerea apei ideale
Apa este cea mai importanta substanta pe care o consumam. De aceea, Nikken si-a propus sa devolte un sistem de transformare a apei, care sa o aduca aproape de perfectiune. Pentru a atinge acest scop, au fost consultati cei mai mari oameni de stiinta in probleme legate de apa. Una din autoritatile internationale in acest domeniu este Dr. Mu Shik Jhon. Domnia sa se afla in cursa pentru Premiul Nobel si este cunoscut pentru descoperirile sale legate de proprietatile apei si ale lichidelor. Domnia sa sustine ca trebuie sa fim atenti la apa pe care o consumam, la modul in care aceasta ne afecteaza organismul.
Cercetarile sale si dorinta companiei Nikken de a obtine apa ideala au dus la aparitia Optimizatorului de apa PiMag. Acesta, folosit alaturi de Sistemul pentru purificarea apei PiMag, are ca scop transformarea apei, pe baza unei tehnologii patentate. Optimizatorul asigura mentinerea apei la un nivel foarte bun, prin modificarea pH-ului si a continutului mineral. In timpul procesului de optimizare, se adauga oxigen. In felul acesta, ai parte intotdeauna de cea mai buna apa – apa PiMag. Acest sistem mentine apa la un nivel echilibrat.
Cum functioneaza?
Optimizatorul foloseste o tehnica ce a fost inspirata de furtuna. Tehnologia Pi utilizeaza energie cu raze infrarosii. La aceasta se adauga tehnologia de oxigenare, care functioneaza asemenea unui izvor de munte. In felul acesta, sunt folosite procese naturale pentru a stimula apa gasita in natura.
Fortele universului
Apa de ploaie, pura, provine din nori care contin un camp electromagnetic puternic – sursa fulgerelor. Apa trece prin acest camp puternic de energie.
Optimizatorul PiMag de la Nikken contine o pereche de magneti puternici pozitionati in asa fel incat sa se respinga. Unul din magneti este asezat cu polul pozitiv in sus, iar celalalt cu polul pozitiv in jos. In felul acesta se creeaza o puternica respingere. Un motor electric de mare putere determina magnetii sa se invarta, ceea ce duce la aparitia unui camp magnetic puternic. Se obtine astfel un tip de camp magnetic similar celui folosit de Sistemul de dormit Nikken. Insa in acest caz e vorba de un camp activ. Un rotor din recipient trece apa prin acest camp de foarte multe ori.
Ceramica Pi
In interiorul Optimizatorului exista un inel  umplut cu ceramica Pi. Apa trece prin acest inel atunci cand este optimizata. Apa este introdusa in ceramica Pi in Sistemul de Purificare a Apei. Materialul cu infrarosu din Optimizator continua acest proces cata vreme ciclul de optimizare este activ. Elementul Pi contine carbonat de calciu si alte minerale care apar si in apele subterane. In raurile sau izvoarele naturale, aceste minerale asigura un control natural al pH-ului, reducand aciditatea.
                Oxigenarea naturala
Rotorul din recipientrul Optimizatorului agita apa, dupa modelul unui vortex (ciclon). Aceasta duce la incorporarea de oxigen in apa care este astfel miscata. Agitatia duce la adaosul de oxigen fara a utiliza substante chimice. Oxigenarea are astfel loc exact ca in cazul apei care trece peste pietre, in mediul natural. Aceasta combinatie de oxigenare, utilizare a elementului Pi si a campului magnetic este destinata sa re-creeze conditiile in care a fost descoperita apa Pi – apa vietii -  cu mai bine de 30 de ani in urma.
Tehnologia Pi. Superoxigenare. Magnetism. Optimizare in interiorul Sistemului PiMag – apa vie Apa vie. Filtrarea este realizata cu ajutorul unor pelicule de otel inoxidabil, a unor pelicule fine de matase, a doua tipuri de filtre de carbon, a unor fulgi de coral de nisip poros si a trei tipuri diferite de ceramica. Utilizate de mai bine de 30 de ani in Japonia, apa Pi prezinta rezultate remarcabile.
                                          Componente.
   1. Magna-incarcatorul – apare sub forma unui magnet, care se ataseaza la teava de apa rece, in fata filtrului.
   2. La acest nivel, apa este transformata in apa Pi, cu ajutorul unei sectiuni de carbon granulat si a amestecului secret de ceramice. In filtru ceramicele sunt amestecate. Acest amestec contine: nisip si fulgi de coral, ceramica YMS, bile de ceramica BCS si ceramica IMS. Toate acestea actioneaza pentru a imbunatati gustul, pentru a normaliza pH-ului, a imbunatati oxigenarea, a creste permeabilitatea (prin scaderea aglomerarilor de molecule) si pentru a asigura un schimb ionic sanatos. Rezerva de minerale, nutrienti si energie infrarosie transforma apa in apa Pi.
   3. Centrul filtrului cuprinde un sistem multiplu de filtrare prin carbon. Filtrul de sus contine carbon
compact, in timp ce la baza filtrului se afla carbon granulat. Materialul acesta asigura un excelent prim nivel de filtrare – reduce materialele organice, metalele grele, turbiditatea si altele… dar lasa mineralele esentiale in apa. Acest nivel este atins de majoritatea filtrelor de apa existente pe piata.
   4. Filtrul din stanga reprezinta nivelul superior de filtrare. Contine carbon granulat la baza, dupa care se poate vedea ultimul filtru, luminos si colorat. Acest nivel al filtrarii reduce pana la 0.1 microni (a zecea mia parte dintr-un milimetru), folosind aceesi tehnologie prin care in medicina se creeaza rinichii artificiali. La acest nivel sunt filtrate particulele microscopice si bacteriile. Marimea porilor este printre cele mai mici obtinute in industria filtrarii. Aceasta combinatie de tehnologii patentate ne ofera singurul sistem de acest tip din America de Nord!
   Cum se produce apa alcalina hexagonala?
Apa alcalina hexagonala este produsa din apa de robinet, care e filtrata si imbogatita cu minerale si energie magnetica. Mineralele adaugate sunt: sodiul, potasiul, magneziul si calciul. Clorul, plumbul, sulful si fosforul sunt indepartate.
Importanta calciului
Oasele inecp sa piarda calciu atunci cand organismul incearca sa mentina pH-ul dupa consumul de mancaruri acide, bauturi carbogazoase si dulciuri. Ca urmare, adesea ducem lipsa de acest element important.
-          Calciul este una din cele mai importante minerale care previne acidifierea sangelui
-          Lipsa unei cantitati suficiente de calciu poate duce la osteoporaoza si la fracturi ale oaselor
-          Este una din componentele de baza ale dintilor si scheletului
-          Usureaza excitabilitatea nervilor
-          Impiedica acumularea de metale grele in organism
-          Are influenta directa asupra functiilor organismului si ajuta la formarea apei hexagonale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu