joi, 14 iulie 2011

APARAT PENTRU MASAJ TERAPEUTIC - BIAXIAL POWERMAG


MASAJUL CU POWERMAG, TERAPIE MAGNETICA CU ROTATIA BIAXIALA
Relaxati-va cu Biaxial PowerMag pentru ca este rezultatul a multi ani de studii si observatii ale efectelor terapeutice provenite din campul magnetic. Ridica Rotarea Magnetica Biaxiala la un nivel cu totul nou.
Actiunea de vibratie si masaj, cu puterea de 1800 gauss, pentru o buna optimizare a puterii campului magnetic, Biaxial PowerMag trebuie plasat cat de aproape posibil de suprafata dorita.
Beneficiile sanatatii corpului prin masaj sunt bine cunoscute. De obicei masajul se efectueaza cu mainile, dar Biaxial PowerMag este un instrument foarte util pentru intregul organism, pentru zonele dureroase sau pentru masaje faciale.
Avantajele sanatoase ale unui masaj impreuna cu terapia magnetica, sunt o combinatie puternica. Masajul sporeste circulatia, ajutand corpul sa distribuie nutrientii si sa elimine deseurile, in timp ce terapia magnetica poate ajuta la stimularea nervilor. Toate acestea ajuta glandele si organele din corp sa functioneze mai eficient. Un magnet natural, are numai un singur pol pozitiv si negativ la fiecare capat. Dar oamenii de stiinta de la Nikken au descoperit tehnologia revolutionara de Rotatie Magnetica Biaxiala, prin care un magnet se comporta ca si cum ar avea poli multiplii. Aceasta tehnologie foloseste un magnet revolutionar care se roteste si pe o a doua axa. Campul magnetic isi schima unghiul tot timpul, chiar si de 25 ori pe secunda, ca sa creeze o miscare a campului tridimensionala. Produce un camp magnetic mai mult dinamic decat stationar. Nu exista alte dispozitive care pot obtine acest efect. Rotatia Biaxiala Magnetica dirijeaza polurile magnetice in toate directiile, in mod constant. Aceasta produce un camp mai mult dinamic decat stationar. Campul se misca in toate cele trei directii- pentru prima oara, la Nikken!
Efectele masajului:
- Reduce durerea de spate si a altor parti musculare din corp;
- Imbunatateste digestia;
- Creste raza de miscare in articulatii;
- Reduce bolile legate de oboseala;
- Calmeaza comportamentul agresiv;
- Reduce depresia si favorizeaza mentinerea unei minti sanatoase;
- Ajuta la cresterea imunitatii prin stimularea activitatii leucocitelor;
- Grabeste recuperarea post operatorie si post traumatica;
- Atenueaza tulburarile legate de varsta, somn si cele emotionale si fizice;
- Imbunatateste tonusul pielii;
- Stimuleaza drenajul limfatic.
Cum sa utilizati Biaxial PowerMag pentru masaj ?
Pentru un masaj complet, utilizati miscarea vibratoare asupra muschilor corpului. In cazul in care este utilizat Biaxial PowerMag pe punctele de acupunctura blocate si pe cele de enegie vitala, acestea pot fi deblocate si eliberate rapid. Revitalizeaza si relaxeaza foarte rapid.
Sunteti mereu incordat, de multe ori nervos si deja obosit de dimineata?
Utilizarea zilnica de catre dumneavoastra a Biaxial PowerMag, va stimula fluxul de energie al corpului dumneavoastra pur si simplu masand talpile picioarelor si palmele mainilor dumneavoastra.
- Asezati-va confortabil intr-un scaun, porniti Biaxial PowerMag;
- Puneti Biaxial PowerMag pe glanda timus si tineti timp de 10 sec, pauza 10 sec; repetati de zece ori;
- Asezati-l in palma mainii si veti vedea ca va stimula circulatia. Repetati de zece ori ca mai sus, intai la mana stanga apoi la mana dreapta;
- Atingeti picioarele de la talpi cu Biaxial PowerMag intr-o curgere mangaietoare si stimulati astfel circulatia incepand cu degetele de la picioare. Repetati de zece ori.
Aveti probleme cu celulita ?
Atunci beti multa apa PiMag si folositi Seisho Replenish pe burta, picioare si fese si continuati cu un masaj cu Biaxial PowerMag.
Aveti dureri ?
Folositi aparatul in mod special in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Veti observa diferenta.
Doriti sa va usurati corpul de retentia de apa premenstruala? Atunci masati-va burta intr-o miscare in sensul acelor de ceasornic.
Masaj facial
Masajul facial este un tratament foarte cunoscut, in scopul incetinirii procesului de imbatranire si pentru a ajunge la un aspect mai tineresc si mai sanatos al pielii. Masajul fetei este facut cu mainile de obicei, cu toate acestea, Biaxial PowerMag poate fi utilizat cu o cantitate mica de Seisho Replenish pentru a facilita circulatia pe suprafetele delicate ale fetei.
Masajul facial aduce urmatoarele beneficii:
- Imbunatatirea aspectului si functionalitatii pielii si tonusului muschilor;
- Relaxarea faciala si a muschilor ochilor;
- Ameliorarea tensiunilor dureroase in cazul durerilor de cap si faciale;
- Reducerea stress-ului si anxietatii;
- Stimularea punctelor meridianului energetic al fetei;
- Ameliorarea tensiunii gatului.
Cum se utilizeaza pentru un masaj facial:
Se aplicaa Seisho Replenish foarte lent si apoi executati cu aparatul miscari de mangaiere de la dreapta la stanga la nivelul fetei, si din partea de jos in partea superioara a fetei. Efectul magnetic si vibratiile vor avea un efect pozitiv asupra pielii.
Va rugam sa retineti: Nu folositi aparatul, daca aveti stimulator cardiac sau vreun alt dispozitiv electronic implantat sau daca sunteti in primul stadiu de sarcina (primele 3 luni).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu