joi, 14 iulie 2011

APA IN BUTELII DIN PLASTIC ? ATENTIE, PERICOL ! - Edward Fujimoto



Apa imbuteliata in sticle de plastic si lasata in masina, este foarte periculoasa pentru sanatate ! Acesta este modul prin care Sheryl Crow a dobandit cancerul de san ! Acest lucru a fost identificat ca fiind printre cele mai comune cauze, de un nivel ridicat, care provoaca cancerul de san ! Medicul i-a spus ca femeile nu ar trebui sa bea apa imbuteliata, care a fost lasata in masina ! Din cauza caldurii si a faptului ca butelia din plastic elibereaza o serie de toxine din plasticul din care a fost confectionata, toxine care ajung in apa, aceasta combinatie poate duce la cancerul de san ! Astfel de toxine au fost descoperite in tesutul mamar ! Deci, va rog sa aveti grija si sa nu beti apa imbuteliata, care a fost lasata intr-o masina; dimpotriva, beti apa alcalina, pe care o puteti obtine prin diferite metode ! Aceste informatii au fost facute publice de Walter Reed Army Medical Center & Asociatii si ele ar trebui sa ne faca sa fim constienti de faptul ca ne-ar putea salva !
De asemenea, spuneti NU, recipientelor din plastic pentru microunde !
Spuneti NU, buteliilor din plastic umplute cu apa si introduse in congelator ! Nu congelati butelii din plastic, umplute cu apa si introduse in congelator, fiindca plasticul elibereaza dioxina in apa congelata ! Dioxinele (substante chimice extrem de toxice) cauzeaza cancerul, in special cancerul la san ! Dioxinele sunt extrem de toxice pentru celulele umane !
Recent, Edward Fujimoto, Wellness Program Manager intr-un mare spital din SUA, a facut publica constatarea sa, pe unul din marile programe TV, explicand pericolul potential pe care-l are dioxina pentru sanatate. A vorbit despre dioxina si despre cat de rau ne poate afecta sanatatea ! A spus ca nu ar trebui, pentru nimic in lume, sa incazim alimentele in cuptorul cu microunde, folosind vase sau capace de plastic. Si mai pregnant este efectul asupra alimentelor care contin grasimi. A atras atentia ca, o combinatie de grasimi la temperatura ridicata si materialele plastice care au in compozitie dioxina, provoaca un haos in celulele umane !
In schimb, Edward Fujimoto recomanda utilizarea de sticla, ceramice sau containere speciale pentru incalzirea alimentelor. Rezultatul obtinut va fi cel dorit, mai putin toxica dioxina ! Se recomanda in mod expres, ca alimentele preambalate sa fie scoase din ambalajul original si apoi incalzite in vase speciale pentru incalzit (inox, sticla, ceramica) !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu