joi, 14 iulie 2011

COSMETICE

SEISHO GEL ALOE VERA (125 ml) , Pret 100 lei
Alina si imbunatateste tenul cu amestecul bogat de 15 extracte botanice din Seisho GEL ALOE VERA. Un gel aloe vera pentru curatare, esente de flori si uleiuri, Seisho GEL ALOE VERA curata impuritatile, in timp ce extractele de cirese si salvie, hidrateaza si lumineaza pielea. Seisho GEL ALOE VERA r contine de asemenea ingredienti anti inflamatorii si antibacterieni, impreuna cu sunatoarea, protejeaza pielea, fara a o usca.
SEISHO CREMA HIDRATANTA (50 ml), Pret 160 lei
Crema hidratana cu actiune intensiva, lumineaza si echilibreaza nuanta pielii. Nu este uleioasa si stimuleaza colagenul. Hidratand adanc pielea cu un amestec de aloe vera, grasime naturala (shea butter), jojoba, migdale dulci si uleiuri vegetale, Crema Hidratanta Seisho echilibreaza nuanta pielii si stimuleaza colagenul cu Botaniderm, un complex de penetrare si regenerare, patent exclusiv Nikken. Si mai mult, Crema Hidratanta Seisho protejeaza impotriva daunelor create de radicalii liberi, cu antioxidanti puternici, extract de ceai alb si Alpha-Lupaline, un ingredient derivat din seminte de lupin.
SEISHO REVITALISE (200 ml) , Pret 90 lei
Revitalise reduce aparenta porilor si va mentine pielea maleabila. O solutie revigoranta, facuta sa echilibreze pielea dupa curatare, Seisho Revitalise este ideala pentru barbati, dupa barbierit. Pielea este hidratata si curatata cu apa de tradafir, si hranita cu panseluta salbatica calmanta, concentrat de nutrienti (wheat germ) si vitamina E. Seisho Revitalise ajuta si la reducerea aparitiei de pori mari, continand pro-vitamina B5 pentru a mentine pielea maleabila, si ginkgo biloba pentru a stimula circulatia.
SEISHO LAPTE HIDRATANT (125 ml) , Pret 110 lei
Reduceti daunele cauzate de mediu si incurajati inlocuirea celulelor, cu aceasta crema usoara dar totodata extreme de hidratanta. Seisho lapte hidratant contine phytaluronate, un ingredient natural, hidratant impotriva ridurilor, impreuna cu chondrus crispus bogat in minerale, pentru repararea pielii.
Aceasta crema hidratanta lumineaza pielea cu uleiuri esentiale si nalba invigoratoare, in timp ce uleiurile vegetale (shea butter) reduc umflaturile. Protejeaza pana si impotriva daunelor cauzate de radicali liberi, datorita Vitaminei E antioxidant.
SEISHO ILLUMINATING SERUM (15 ml) , Pret 120 lei
Este un serum revolutionar ce reduce aparenta liniilor fine si a ridurilor, stimuland productia de colagen si intarind elasticitatea pielii. Seisho Illuminating Serum ilumineaza pielea la modul vizibil si corecteaza imperfectiunile cu Lipolight, o tehnologie luminescent patenta. Ceramide gasite in plante, ajuta de asemenea la prevenirea formarii de linii fine, in timp ce Lechtin (grasime naturala gasita in tesuturile plantelor) inmoaie tesutul pielii. Seisho Illuminating Serum contine de asemenea o solutie puternica anti-riduri, care stimuleaza productia de colagen si intareste elasticitatea pielii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu