joi, 14 iulie 2011

APA PIMAG – GHID DE UTILIZARE

Apa PiMag este considerata o “apa vitala”. Este o apa foarte asemanatoare celei din corpul nostru care contine aproximativ 75% apa si se regaseste in orice organism viu incluzand pe cel al oamenilor, animalelor sau plantelor. Orice apa care ajunge intr-un astfel de organism trebuie transformata intr-o “apa vitala”. Atunci cand noi bem apa simpla, o cantitate mare de energie se consuma pentru a o converti in “apa vie”. Apa PiMag insa, fiind extreme de asemanatoare celei din corpul nostru, cere mult mai putina energie pentru convertirea acesteia si, in plus, se absoarbe mult mai usor. Apa PiMag poseda proprietati prin care sunt sunt echilibrate functiile diferitelor organe.                                            
Consumul continuu al apei PiMag te ajuta efectiv sa pierzi caloriile in plus fara vreo dieta si, pentru ca aceasta apa se comporta ca o hrana, ti se imbunatateste metabolismul si digestia oferind organismului tau o stare generala de bine.
Bea apa PiMag regulat pentru a permite corpului tau sa isi creasca energia
necesara regenerarii si astfel intrii in echilibru. Iar aceasta inseamna:
-  rezolvarea durerilor de gat, a infectiilor si a constipatiei
-  eliminarea deseurilor acide, incetinirea procesului de imbatranire si,
in consecinta, imbunatatirea constitutiei fizice
-  vei scapa de problema retentiei de apa
Apa PiMag are capacitatea sa patrunda in piele fara efort revitalizand pielea si oxigenand-o datorita combinatiei unice de minerale. Aceasta sporeste frumusetea tenului tau si echilibreaza tonul pielii rezultand astfel mai putine riduri, cosuri, pistrui sau puncte negre.
Parul spalat cu apa PiMag intareste firul de par, hranindu-l la radacina in acelasi timp. Astfel coafura ta isi va recapata stralucirea ei naturala, iar matreata ori caderea parului nu mai reprezinta vreo problema.
“Nu esti bolnav, ci ti-e sete. Nu trata setea cu medicamente.” este mesajul catre omenire a recunoscutului cercetator iranian Fereydoon Batmanghelidj. Consumul de apa PiMag conduce la rezolvarea oricarui tip de boala. Dovezi stiintifice dovedesc proprietatea apei alcaline si ionizate de a elimina radicalii liberi. Avand un pH compatibil cu cerintele celulei si sangelui nostru, corpul poate absorbi mineralele si vitaminele in intregime.
Tinerea legumelor, fructelor, a carnii timp de 45 minute in apa PiMag
redau acestora prospetimea, gustul natural al acestora si favorizeaza pastrarea lor prin eliminarea substantelor chimice toxice folosite la conservare, pentru potentarea gustului sau ca si coloranti.
Sunt neutralizate pesticidele, erbicidele, fungicidele sau insecticidele in cazul fructelor sau legumelor provenite dintr-o agricultura chimizata.
Spalati cu apa PiMag si tineti pentru 5 minute, inainte de preparare, orezul si pastele fainoase. Atfel veti obtine un orez mai moale si cu un gust de amidon mai putin intens, iar pastele vor fi mai crocante.
Potentiaza gustul placut al mancarii pe baza de peste sau crustacee, daca
acestea au fost spalate bine cu apa PiMag. De asemenea este  eliminat mirosul
neplacut al acestor mancaruri. Fierberea apei PiMag inseamna economisirea de timp si energie electrica, iar aceasta pentru ca aglomerarile de molecule de apa PiMag sunt mult mai mici decat la celelalte tipuri de apa. In acest caz fierberea se realizeaza mai repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu