joi, 14 iulie 2011

ORZ VERDE (Jade GreenZymes®) Borcan de 150 gr.- 50 portii


Rezultatul a 40 de ani de cercetari de catre Dr. Yoshihide Hagiwara, acest unic produs de orz verde, isi are originea intr-o zona neatinsa a Japoniei, asigurand o puritate exceptionala in ingredientele sale. Jade GreenZymes® contine suc de iarba tanara de orz, pudra kombu si seminte de arpacas. Este preparat cu respectarea celor mai exacte standarde si nu contine fertilizanti, pesticide sau alti agenti de poluare.
Iarba de orz verde poate aduce o contributie importanta la o dieta sanatoasa deoarece asigura o acumulare de nutrienti natural cum ar fi betacarotenul. Acesta ajuta la mentinerea celulelor si tesuturilor si are rolul de a intari sistemul natural de protectie al corpului impotriva oxidantilor cauzati de stres. Jade GreenZymes® contine 1.4 mg de betacaroten in fiecare trei portii. Bucurati-va de aceasta ‘bunatate verde intr-un pahar’ cu apa rece optimizata PiMag® sau cu bautura racoritoare preferata!

ORZUL VERDE ( JADE GREEN ZYMES) - BAZELE UNEI ALIMENTATII CORESPUNZATOARE
Dr. Yoshihide Hagiwara a petrecut aproape toata viata cautand alternative la medicina conventionala, cercetari ce au dus la descoperirea in final a produsului Jade Green Zymes, baza sistemului nutritional Nikken.
Dr. Hagiwara a intuit ca medicina conventionala este prea reactiva si s-ar putea sa aiba un anumit rol in deteriorarea sanatatii normale.
Dupa ani indelungati de cercetari, ca lider al unei firme farmaceutice din Japonia, prestigiosul cercetator medical a descoperit ca prevenirea bolii si nu vindecarea acesteia este metoda prin care se pot controla factorii care duc la deteriorarea sanatatii. Dr. Hagiwara a studiat orzul verde si a gasit sursa
alimentara care sa aiba actiune enzimatica de a contracara imbolnavirea si imbatranirea. Acest lucru a fost recunoscut de Fundatia Internationala de Medicina Preventiva la conferinta anuala pe tema Infrangerea Procesului de Imbatranire din 1981, unde dr. Hagiwara a fost rasplatit cu Premiul Academiei de Stiinte si Tehnologie din Japonia.
Dar el a descoperit si faptul ca, in timpul prelucrarii plantei, se pierde o parte foarte mare din mineralele si vitaminele continute de plante, din cauza temperaturii mari de prelucrare. Dr. Hagiwara a conceput un proces special, care utilizeaza apa magnetizata PiMag - Nikken, care nu distruge enzimele
continute in plante, ci le mentine in procesul dificil de fabricatie. Cand planta de orz ajunge la inaltimea de 20 - 30 cm, ea contine cele mai bune resurse nutritive necesare celulei umane. In acest stadiu frunzele de orz contin vitaminele din grupul B (B1, B2, B5, B12), acid nicotinic, vitamina E, vitamina C si o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu molibden, germanium, zinc, cupru, litiu, bioflavouride, polizaharide si
polypeptide.
Compozitia biochimica a orzului verde confera plantei un efect curativ deosebit, incetinind totodata procesul de imbatranire a celulelor. Bogatia in proteine, vitamine, minerale si enzime face ca orzul verde sa fie eficient in buna functionare a organismului.
Comparativ cu alte plante orzul verde contine:
*de peste 250 ori mai multa vitamina A decat in laptuca (salata)
*de peste 25 ori mai mult potasiu decat in banana
*de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte
*de peste 1 ori mai mult fier decat in telina
*de peste 7 ori mai multa vitamina C decat in portocala
*de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac
*de peste 23 ori mai multa biotina (factor din grupul vitaminelor B) decat in lapte
*2000 micrograme SOD (superoxid dismutaza) activ, la o portie de doua grame de orz verde pudra.
Aceasta este o enzima proteica activa cu un efect deosebit in vindecarea bolilor, in revitalizarea organismului si incetinirea procesului de imbatranire. Aceasta enzima intervine in inactivarea radicalilor liberi oxidril.
Dr. Milton Fried afirma ca acesti radicali liberi favorizeaza imbatranirea celulelor si aparitia bolilor. Orzul verde este in prezent cea mai bogata sursa de SOD cunoscuta Aceasta substanta ar putea alina suferintele a milioane de oameni bolnavi.
Beneficiile orzului verde - hrana naturala perfecta.
1. Creste energia si rezistenta
2. Mai multa energie in eforturile fizice, intelectuale, memorie imbunatatita, claritate a gandirii
3. Reglarea tensiunii arteriale. Un efect diuretic de eliminare a excesului de apa din tesuturi
4. Renuntarea la calmante pentru dureri:
-ameliorarea durerilor de stomac si vindecarea ulcerelor
-ameliorarea durerilor si inflamatiilor datorate artritei in proportie de 90 %
5. Eliminarea surprusului de greutate, in obezitate
6. Efect antiinflamator
7. Rezolvarea problemelor acneei
8. Revitalizarea tegumentelor, vindecand uscaciunea acestora, care insoteste imbatranirea
9. Regleaza digestia si regleaza tranzitul intestinal (se recomanda cresterea consului de lichide)
10. Ameliorarea bolilor gingiei
11. Ameliorarea diabetului si hipoglicemiei
12. Diminueaza simptomele menopauzei si a sindromului premenstrual
13. Scaderea efectelor secundare toxice a chemioterapiei
14. Studiile arata ca orzul verde DIMINUEAZA SI OPRESTE MULTIPLICAREA CELULELOR CANCEROASE
15. Efect foarte puternic alcalinizat la nivelul intregului organism
16. Mentine sanatatea sistemului cardiovascular
17. Creste potenta sexuala
Indicatii terapeutice:
Tratamentul cu orz verde este eficient in urmatoarele afectiuni: anorexie, anemie, afectiuni oculare, gastrite, ulcer, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice, cardiopatie ischemica, arteroscleroza cervicala, TBC pulmonar, astm bronsic, bronsite, rinite alergice, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psihomotor, neurastenie, schizofrenie, acnee, efelide (pistrui), dermatite, eczeme, ulcer varicos, tromboflebite, hemoroizi, hemoragii, osteoporoza, fracturi, formarea calusului in perioada sarcinii la femei, avitaminoze, alopecii, sterilitate, potenta sexuala.
Mod de intrebuintare:
O lingurita de orz verde se amesteca cu 150 - 200 ml apa PiMag (sau plata) luata cu 20 - 30 de minute inainte de masa. Nu se dizolva in bauturi fierbinti.
In cazul unor afectiuni bolnavul va lua cate o portie de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz si seara (dar nu mai tarziu de ora 18,00).
S-a pus intrebarea daca orzul verde irita stomacul, in special la persoanele cu grupa sanguina B.
In primul rand atragem atentia ca produsul “extract din suc de orz verde” este un produs concentrat superior calitativ, nu este o pulbere rezultata din maruntirea plantei, asa cum sunt majoritatea suplimentelor obtinute din orz verde ci se obtine din sucul (lichid) de orz verde care apoi este deshidratat in vid la temperaturi joase si apoi concentrat sub forma de pulbere. Se elimina astfel fibrele si reziduurile care pot sa irite stomacul, in acelasi timp obtinandu-se un produs cu o concentratie mare de substante nutritive si cu un efect terapeutic maximalizat.
Extractul de orz verde obtinut din suc de orz verde:
-incetineste procesul de imbatranire
-regleaza metabolismul
-revitalizeaza organismul prin aportul de: proteine, vitamine, minerale, enzime.
Sucul de orz verde este cea mai bogata sursa de hrana verde continand importante resurse nutritive necesare celulei umane: -proteine, -celuloza, -vitamine (din grupul b, a, c, e, k), -minerale (fier, calciu, mangan, magneziu, zinc, cupru, molibden), -enzime (superoxid dismutaza – sod), -contine toti cei 8 aminoacizi esentiali pe care organismul uman nu ii poate sintetiza.
Prin continutul mare in clorofila stimuleaza imunitatea organismului, are un puternic efect detoxifiant si ajuta la regenerarea celulara.
Orzul verde este si cea mai bogata sursa de sodiu, aceasta enzima intervine in inactivarea radicalilor liberi oxidril, ducand astfel la vindecarea a numeroase boli si incetinirea procesului de imbolnavire.
Consumat zilnic sau in cure periodice extractul de orz verde regleaza metabolismul, tonifica organismul, principiile active ii confera proprietati de:
-tonic general
-tonic cardiac
-tonic asupra sistemului nervos central.
-este recomandat atat persoanelor sanatoase de la copii la cei varstnici ca revigorant si reglator al metabolismului cat si celor care sufera de:-anorexie, -anemie, -avitaminoze, -demineralizari, -afectiuni hepatice, -diabet zaharat, -afectiuni gastrice, -afectiuni pulmonare. (sursa: sfaturimedicale. ro)
-*cand boabele de orz incoltesc, compozitia lor chimica se schimba si intr-o anumita zi a perioadei de crestere devin foarte bogate in vitamine (A, PP, intreg complexul B, etc.), in saruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier, etc) si in hormoni (in special hormoni de crestere).
-aceasta explica de ce germenii de orz au un potential revigorant si stimulent al proceselor atat de crestere cat si de refacere a organismului.
Cercetarile facute in laboratoare si clinici din japonia, china, statele unite, au aratat un lucru uimitor: extractele de orz verde (in special sucul) au o actiune puternic detoxifianta si echilibranta asupra tuturor sistemelor si organelor importante din corp.
O cura de 2-3 saptamani:
-dreneaza ficatul si bila
-curata tubul digestiv si reface flora normala a acestuia
-favorizeaza eliminarea infectiilor respiratorii
-echilibreaza activitatea endocrina si nervoasa
-imbunatateste starea psihica.
Cum este posibila o actiune atat de puternica si complexa la o singura planta? Ei bine, in ciuda descoperirilor biochimice importante facute cu privire la componentii orzului, raspunsul la aceasta intrebare ramane invaluit in mister.
Cura de primavara cu acest medicament verde previne o multime de neplaceri ale anotimpului cald, cum ar fi:
-alergiile
-bolile cardiovasculare
-dezordinile digestive
-anumite boli de piele.
-mai mult, cura cu orz verde reda tonusul psihic si optimismul, avand un efect pozitiv asupra emotiilor, pe cat de greu explicabil, pe atat de real si benefic. (citat din formula as nr. 664).
Orzul verde, ca planta cu efecte remarcabile asupra organismului, in special sucul verde, este descoperirea dr. Yoshihide Hagiwara, doctor in medicina, absolvent al Universitatii Kumamoto. Pentru cercetarile sale in domeniul nutritiei si farmacologiei, pentru ideile si descoperirile sale, dr. Hagiwara a primit distinctii si premii din partea guvernatorului din Osaka, Asociatiei de inventii, a Societatii farmaceutice a Japoniei si din parte diferitilor profesori de medicina din Japonia. El este unul din initiatorii campanie “orzul verde – sursa de viata” in Japonia. Despre orz se poate scrie o carte intreaga. Atat de complexa si multipla poate fi intrebuintarea acestei plante. Bogat in proteine, vitamine, minerale si enzime, orzul verde este eficient in amelionare generala a organismului.
Comparativ cu alte plante, orzul verde contine:
- de peste 250 ori mai mult a vitamina A decit in laptuca (salata);
- de peste 25 ori mai mult potasiu decit in banane;
- de peste 11 ori mai mult calciu decit in lapte;
- de peste 11 ori mai mult fier decit in telina;
- de peste 7 ori mai multa vitamina C decit in portocale;
- de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decit in spanac;
- de peste 23 ori mai multa biotinS (factor din grupul vitaminelor B) decit in lapte.
2000 micrograme SOD (Superoxid dismutaza), activ, la o portie de doua grame de 1:1 verde, pudra. Superoxid dismutaza este o enzima proteica activa cu un efect deosebit in vindecarea bolilor, in revitalizarea organismului si in incetinirea proceselor de imbatranire.
Aceasta enzima intervine in inactivarea radicalilor liberi oxidrili. Dr. Miltron Fried afirma ca accsti radicali liberi favorizeaza imbatrinirea celulelor si aparitia bolilor. Orzul cste pina in prezent, cea mai bogata resursa de SOD cunoscuta. Aceasta substanta este unica dpdv puterii de revitalizare a organismului.
Pudra de suc de orz verde previne cancerul prin descompunerea acestor elemente. Sucul de orz verde neutralizeaza efectele toxice ale 3,4 benzopyrenului.
Sucul de orz verde are actiune anti-inflamatorie superioara cortizonului, fara a avea efecte secundare.
Prin compozitia sa, orzul verde este cel mai valoros aliment verde, asigurind, vitaminele, mineralele, enzimele, clorofila si alte elemente nutritive esentiale care se mentin integre si active si in sucul de orz facut pulbere.
Pulberea de orz verde (Barley green) se obtine prin deshidratarea sucului de orz verde proaspat, la temperaturi scazute, permitind astfel enzimelor sa ramina active. Nu contine substante indigeste.
La cultivarea orzului din care se prepara sucul nu se foloseasc pesticide sau substante chimice.
Extrasul din suc de orz verde este fabricat printr-o tehnologie patentata de extractie (spray freeze drying), prin care se retin sub forma concentrata toate enzimele, clorofila, vitaminele si mineralele. In plus, acest produs este fabricat din culturi ecologice, garantand astfel atat potenta maxima, cat si puritatea, prin lipsa de contaminanti toxici, carcinogeni.
Toate acestea fac acest produs organic de la NIKKEN unic pe piata suplimentelor nutritive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu